Օր 1. Երևան
Ժամանում Երևան, տեղափոխում հյուրանոց
Խոհարարական վարպետաց դաս Դալան ցուցասրահում` հայկական ուտեստներ պատրաստելու գաղտնիքները
Մթերային Շուկա
Օր 2. Այց Գեղարքունիքի և Տավուշի մարզեր
Խորովածի պատրաստում և համտես
Պարզ լիճ
Խեցգետնի քաբաբ Սևանա լճի ափին
Վերադարձ Երևան
Օր 3. Այց Արագածոտնի մարզ
Զբոսանք Աշտարակ քաղաքում
Խոհարարական վարպետաց դաս Պ. Պռոշյանի թանգարանում
Տոլմայի համտես
Վերադարձ Երևան, տեղափոխում օդանավակայան